Välkommen till vår Blogg om ordning & reda!
Vi är är ordningskonsulterna Camilla och Katarina som driver företaget ordningskonsulterna.se.
Här vi vill bidra med vår kunskap och tips som kan underlätta vardagen och ge dig verktyg att skapa ordning.

Sök i Bloggen

fredag 24 april 2015

Dags för vårgarderoben


Nu är det äntligen vår och det är dags att skifta kläder i garderoben. Passa på att göra en utrensning av de kläder som du inte använt under vintern och se också över de vår och sommarkläder du inte rört från förra året. Skänk till Secondhand eller textilåtervinning. 

Sofie som är praktikant hos oss på Ordningskonsulterna.se hon älskar förvaring. Nu inför vårsäsongen passade hon på att röja ur sin garderob och organisera om. Vi delar gärna med oss av hennes tips.
Insidan av dörren utnyttjades, genom att använda sig av IKEA´s  GRUNDTAL, dörrhängare där hon sedan krokade fast multihållaren KOMPLEMENT. Det ställdes in en byrå att förvara mössor, vantar och tjockare sockar i samt en mindre sektion uppe på byrån för smycken och pärlor.
    
Handskarna som väl inte skall behöva användas på ett tag hängdes i galge avsett för skärp. Hon tröttnade på alla skor som låg på golvet som gjorde det svåråtkomligt att dammsuga och göra rent. Byxgalgar BUMERANG användes för att hänga upp stövlar och sladdclips blev en enkel lösning som upphängningsanordning.

Vi önskar Dig lycka till med garderoben och tveka aldrig att höra av dig till oss om du undrar något eller vill ha lite hjälp att komma igång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar